Barcelona without Giris


Ara fa un any, van aixecar el confinament i tornàvem a caminar pels nostres carrers.


Aprofitant un dia de l’estiu passat i amb la normativa de mobilitat permesa en aquells moments, vaig agafar cantimplora i mascareta per fer la primera “excursió” després de quasi 4 mesos de confinament. Vaig “baixar” a Barcelona per passejar pel centre, el Barri Gòtic, La Rambles i el Port Vell, amb inici i final a La Rambla de Santa Mónica.


Un dia per gaudir de la meva ciutat, em va fer recordar com la gaudia fa anys, els diumenges abans d’anar cap la mili, quant estava de permís.

Vaig poder fer fotografies tranquil·lament, sense esperar que ningú passes per davant, sense demanar disculpes, sense les aglomeracions de gent, no nomes dels estius, de les últimes dècades.


Aquesta tranquil·litat t’oferia poder ser mes observador, descobrir nous detalls que amb tanta gent es impossible d’adonar-se, entrar a llocs nous sense cues, ni caps que t’impedeixin fer una bona captura.


Tot això, desgraciadament per motius d’una pandèmia, no perquè les administracions posin remei i control a favor dels qui vivim, dels Barcelonins. Quant tot torni a ser normal, tornarem a tenir una ciutat cosmopolita, oberta a tots els turistes i nosaltres amb mes impostos, mes impediments per gaudir-la i tot mes car.

Aquest cop un reportatge fotogràfic, amb poques paraules.


Potser una Barcelona massa tranquil·la… o no… Com deia aquell de El Tricicle, Reflexionem-hi

Galeria de fotos

57 Fotos
Clicar a la foto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *