Natura Encesa LIFE

Un any mes, arriba a Barcelona Natura Encesa, aquest any 2023 amb l’edició “Origen”, en l’actualitat hi ha 7 edicions diferents que van voltant per les ciutats mes importants d’Europa: Univers Dali (Paris), Origen (Barcelona), Explorium (Tenerife), Insectes (Madrid), Itsasaldi (Bilbao), Life (Roma) i Corrientes (Sevilla)

Natura Encesa es una sorprenent proposta immersiva i màgica que els Jardins Torre Girona de Pedralbes van acollir per primera vegada des del 7 de desembre de 2021 fins al 9 de gener de 2022, la que nosaltres vàrem visitar.

Una experiència increïble i única per a tots els públics que reinventa les llums de Nadal, un cant a la biodiversitat i a la conservació, una aventura de projeccions i jocs de llum que representen la vida en el planeta.

Natura Encesa és una proposta que la productora d’espectacles LETSGO (responsable d’obres d’èxit com La Família Addams) i el Grup Balañá han pogut dur a terme juntament amb l’Ajuntament de Barcelona.

Un sorprenent esdeveniment immersiu d’arts lumíniques i sensorials en un entorn natural.

Un milió de llums led i cent quilòmetres de cablejat transformaran l’espai en un cant a la biodiversitat, la conservació i la bellesa natural.

La proposta va arriba a Barcelona en la seva edició LIFE, una aventura de projeccions màgiques i jocs de llum que representen la vida en el planeta i els quatre elements que el conformen: aire, aigua, terra i foc.

Després d’una benvinguda al·legòrica, el visitant se submergeix en un oníric món aeri per a transitar més tard per un fantàstic i original món aquàtic, fins a arribar a l’element terra, coneixent les vitals aportacions dels insectes a l’ecosistema i les formigues de foc.

 Durant la visita sorprendrà també el camí de l’esperança, elements que delectaran al visitant amb un espectacle únic en les nits d’hivern.

Les entrades eren disponibles per horaris d’admissió, perquè cada visitant pugui gaudir d’un tranquil passeig sense aglomeracions i complint amb les mesures de seguretat per a la prevenció del COVID-19.

Una experiència que, pel preu que te, està ve veure-ho un cop.  Tot i tenir entrada per horaris d’admissió vàrem tenir que fer cua. Ara fins i tot hi ha la possibilitat d’adquirir una entrada Premium per evitar les cues.

Galeria de fotos

55 Fotos
Clicar a la foto

Enllaços

Natura Encesa

Un comentari a “Natura Encesa LIFE

  1. Aquesta sortida jo no vaig poder anar, amb aquest a publicació puc gaudir una mica del que veu visitar. Espero anar algún día a veure un altre edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *